Mer HIO-magi fra Børsheim

MR: Ace: Knut Børsheim brukte en av sine treningsrunder i Sør-Afrika til å slå utslaget rett i hullet på et par 4-hull. (Foto: Christian Døvle)

To hole-in-ones under Q-school-finalen i Spania var tydeligvis ikke nok for Knut Børsheim. Denne gang senket han utslaget på et par 4-hull under innspillsrunden!

Det forteller han i et intervju med Nettavisen onsdag.

Børsheim spilte med svenskene Pelle Edberg, Peter Gustafson og Mikal Lundberg, og klinte ballen rett i hullet på det 300 meter lange hull 6. Mens det var femmerjernet som førte til to ess under Q-school-finalen i desember, var det denne gangen toerjernet som ble Knuts "tryllestav".

- Jeg slo toerjernet i nedoverbakke, og vi så ikke den gikk i fra utslagsstedet, men da vi kom frem til greenen fant vi ballen i koppen, sier han til Nettavisen. 

Denne gang var det derimot ikke en teknisk hole-in-one. Etter å ha mistet førsteballen ut i tretoppene var det tredjeslaget som gikk i hullet. Ikke en hvilken som helst birdie med andre ord.

- Caddien hans sier at vi må kalle ham "Mr. Ace" nå, skriver den amerikanske motspilleren Scott Pinckney på Twitter.

Forhåpentligvis var det spektakulære slaget et tegn på at noe stort er i gjære denne uken for den 24 år gamle bergenseren. Følg første runde fra African Open torsdag på Viasat Golf fra kl. 12.30.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.