Mer match play i Europa

VANT: Ian Poulter beviste tidligere i sesongen at match play er et format han behersker. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

World Match Play Championship kommer tilbake til Europa neste år.

Turneringen, som tidligere var kjent som HSBC World Match Play championship da den gikk av stabelen på Wentworth i sør-England, går nå under navnet Volvo World Match Play Championship. Turneringen blir spilt fra 19-22. mai neste år på Finca Cortesin Hotel Golf and Spa i sør-Spania.
Volvo World Match Play Championship i 2009 ble hyllet som en stor suksess, både av spillere, media og tilskuere. Det blir ingen turnering i år, men altså en retur neste sesong og de neste tre.
Startfeltet vil også bli utvidet fra 16 til 24, men formatet fortsetter som før. Premiepotten for neste års turnering vil være på 3,4 millioner euro, der vinneren stikker av med 800.000 av dem. Det er høyest på Europatouren utenom majorturneringene, World Golf Championship-turneringene og Dubai World Golf Championship.
Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.