Mer suksess for Noh (18)

HETERE ENN HETEST: 18 år gamle Noh Seung-yul er i storform. Nå er han også klar for sommerens British Open. (Foto: Stanley Chou, Getty Images)

Noh Seung-yul har hatt en brukbar golfuke, kan man si.

Først gikk han til topps i Maybank Malaysian Open på Europatouren. Denne uka kvalifiserte han seg til sommerens British Open som en av fire spillere som kom gjennom det trange nåløyet i den asiatiske kvalifiseringen. Danny Chia (Malaysia), Eri Chun (Sør-Korea) og Hiroyuki Fujita (Japan) er de tre andre.

Noh, som også er fra Sør-Korea, var overlykkelig etter kvaliken.
- Det har ikke sunket inn for meg ennå. Men jeg skal ikke la dette gå til hodet mitt. Jeg har mer erfaring nå med tanke på det som skjedde i forrige uke. Jeg behandler enhver turnering på samme måte, og jeg ser virkelig fram til å spille mot verdens beste, sa 18-åringen etter kvalifiseringen.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.