Mer trøbbel for Ballesteros

TØFFE TAK: Det har vært noen tøffe år for Seve Ballesteros. Forhåpentligvis er han tilbake igjen på St. Andrews til sommeren.

Golflegenden til sykehus igjen - men ikke på grunn av hjernesvulsten.

Severiano Ballesteris ble nylig fraktet til sykehus, etter at han falt av en golfbil og slo hodet sitt. Som mange kanskje vet - Ballesteros har hatt fire operasjoner i hodet på grunn av hjernesvulst.
Den femfoldige majorvinneren tilbrakte tre dager på sykehus etter ulykken sist helg.
- Jeg er bra igjen nå, sier 52-åringen.
Ulykken skjedde like ved golflegendens hjem i Pedrena, som ligger i Cantabria i Nord-Spania. Ballesters vant 87 titler i sin karriere, inkludert The Open i 1979, 1984 og 1988. Han var også kaptein på det europeiske Ryder Cup-laget som slo USA i 1997.
Det er ventet at han gjør et comeback under sommerens British Open på St. Andrews, da turneringen skal feire sin 150 år lange eksistens.
Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.