Merritt jager millionpott

LEDER: Troy Merritt kan krone en brukbar førstesesong på PGA-touren med triumf og en million dollar i Kodak Challenge. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Troy Merritt med viktig eagle i kampen om en million dollar.

Det er nemlig førstepremien i Kodak Challenge, en nyskapning på PGA-touren som strekker seg over hele sesongen. Utvalgte hull i utvalgte turneringer teller, og det handler naturlig nok om å få lavest mulig score på det utvalgte hullene.

Man må spille minst 18 av 30 hull. Man kan også spille samtlige 30, hvis man orker, men det er altså ens beste 18 hull som teller.

Det er nykommeren Troy Merritt som leder, etter at han noterte seg for en eagle på det 16. hullet i helgens turnering. Dermed passerte han Rickie Fowler og Aaron Baddeley, som begge er ett slag etter.

Det er bare ett hull igjen av Kodak Challenge.

Her er de beste:

1. Troy Merritt -17
2. Rickie Fowler -16
2. Aaron Baddeley -16
4. Tim Petrovic -15
5. Mark Wilson -14
5. Scott Piercy -14
5. Lee Janzen -14
5. Jimmy Walker -14
5. Webb Simpson -14


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.