Mesteren måtte trekke seg

HEIA SVERIGE: Carl Pettersson er i tet etter første dag av Hyundai Tournament of Champions. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Geoff Ogilvy klarer ikke å vinne tre år på rad.

Australieren skadet fingeren sin da han badet i havet, og måtte sy 12 sting. Dermed ble det umulig å delta i Hyundai Tournament of Champions, en turnering Ogilvy altså har vunnet to år på rad.

Ogilvy kastet inn håndkleet bare en time før start.

- Jeg skled på grunt vann, og rispet opp fingeren min på revet, forklarte Ogilvy.

Amerikanske Jonathan Byrd og svenske Carl Pettersson (bildet) har utnyttet Ogilvys fravær til fulle, og de leder etter en åpningsrunde på sju under par. Ben Crane er på tredjeplass med en runde på 67 slag, seks under par, med Bill Haas og Charley Hoffman like bak. Stuart Appleby og Francesco Molinari er fire under par.

Hva så med Graeme McDowell? Nordiren som herjet så enormt i 2010, begynte med en runde på 71 slag.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.