Mgolf er tilbake

TILBAKE: Mgolf er tilbake i markedet, og lanserte nylig sin nye produktserie. (Foto: Mgolf)

Mgolf gjør et nytt forsøk på golfmarkedet.

Deres nye kølleserie inkluderer driver, woods, jernkøller og wedger.

Driveren har et matt hode og skaft for å hindre refleksjon fra solen. Køllehodet er laget i smidd titanium, som genererer maksimal lengde.

Køllehodet er designet for å minimere luftmotstand, og sådan generere høyere svinghastighet. Køllen leveres med Aldila RIP skaft, et av de bedre skaftene på dagens marked. Dette nye skaftet er blitt mer stabilt, og sørger for at køllehodet vrir seg minimalt ved impact.   

Køllen kommer også med Golf Pride New Decade grep, noe som sjelden leveres som standard. Dette beskrives som et av markedets beste grep.

På wedgefronten er Mgolf Xtra Feel wedger laget for å gi god respons, samt følelse rundt greenen. Køllens rillesystem sikrer i tillegg god spinn i ballen.

Køllene kommer med Golf Pride New Decade grep, noe som sjelden leveres som standard. Wedgene leveres med True Temper stål skaft til herre, og 1 tommer kortere grafittskaft til damer og juniorer. Man kan her velg mellom 48, 52, 56 og 60 graders loft.

Veildende priser

Driver 1 799 kr

Woods 1 299

Jernsett grafitt (4-PW) 3 999

Wedger 899 pr stk

 

(Pressemelding)Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.