Michelle Wie med ess i ermet

FANT HULLENE: Michelle Wie hadde en god dag på jobb torsdag. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Michelle Wie skjøt et ess og tok en klar ledelse. Men Tutta er med.

Michelle Wie har tatt teten i Canadian Open, etter en åpningsrunde på sju under par. Det skaffet hun seg blant annet takket være en hole-in-one på det 11. hullet.

- Det var en morsom dag der ute. Det var ganske kult med det esset, smilte Wie etter runden.

Surrealistisk
Det var hennes åttende hole-in-one i karrieren, men "bare" den andre i en turnering.

- Det var den første gangen jeg faktisk så den gå inn i en turnering. Det var surrealistisk. Jeg trodde ikke først at det skjedde.

Wie leder med tre slag ned til Sarah Kemp, med Suzann Pettersen på plassen og slaget etter. Og Tutta var godt fornøyd etter åpningsrunden på tre under par.

- Det blåste ganske mye der ute, men jeg slo ballen ganske bra og senket en god del putter. Jeg tror jeg traff 17 greener, så det var ganske bra. Jeg føler meg bra med spillet mitt.

Hun har ingen spesielle ting hun kommer til å satse på å forbedre til fredagens runde.

- Jeg må bare fortsette å gjøre det jeg gjør. Du må ta det banen gir deg, fordi vi har nå spilt banen under tre forskjellige forhold allerede, med vinden som kommer fra sør, de første dagene fra nordvest, og i går var det ganske rolig. Du forbereder spillet ditt og spiller banen ut fra de forholdene som er. Og banen er i fantastisk stand. Greenene er veldig raske.

Heftig ovasjon
Suzann fikk en varm velkomst da hun ble presentert på første tee.

- Det er herlig å være her i Canada, og fansen er fantastisk. De elsker god golf, og det er gøy å se så mange her ute på turneringens første dag. Vi kan ikke vente til helgen.

Marianne Skarpnord deltar også i turneringen, og hun fikk dessverre en svak start. Hun gikk på 77 slag, og er igjen avhengig av en knallsterk andrerunde for å klare cuten.

Her er ledertavlen

Kilde: golf365.com/lpga.com

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.