Mickelson og «Bones» skiller lag

Mickelson og «Bones» skiller lag

(Foto: Getty Images)

Tirsdag kom den overraskende nyheten om at cerdens mest berømte spiller-caddie-duo, Phil Mickelson og Jim «Bones» Mackay, bryter etter 25 års samarbeid.

«Etter 25 svært givende og minneverdige år har Bones og jeg gjensidig besluttet å avsutte vårt forhold. Vår beslutning er ikke basert på en enkelt hendelse. Vi føler bare at det er riktig tidspunkt for en endring.», skriver de i en pressemelding.

Mackay understreker at det er sjelden av spiller-caddie-samarbeid varer så lenge.

– Jeg kommer alltid til å være takknmelig for at jeg var vitne til så stor del av Phils karriere.

I løpet av deres fruktbare karriere sammen vant Lefty og Bones hele 41 PGA Tour-titler, inkludert fem majors.

Det oppgis ikke noen grunn til at duoen nå gå hver til sitt, men flere spekulerer i at det er på grunn av Bones sine problemer med knærne, som han har operert to ganger.

Fra nå av er det Mickelsons bror Tim som skal bære bagen hans. Tim Mickelson forlot nylig trenerjobben på Arizona State University, der blant annet Mathias Lynne Schjølberg var en del av laget, til å bli Jon Rahm sin agent. Rahm er også tidligere student ved Arizona State.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.