Mickelson følger Tiger

KLAR IGJEN: Phil Mickelson har lagt Masters bak seg, og ser nå fram mot Quail Hollow Championship. (Foto: Robert Beck, Getty Images)

Phil Mickelson gjør som Tiger Woods.

Lefty, som i likhet med Tiger Woods varslet en pause etter Masters, har nå bestemt seg for å delta i Quail Hollow Championship senere denne måneden. Mickelson, som vant sin tredje grønne jakke på Augusta, rykket opp til andreplass på verdensrankingen etter triumfen, og han jager nå tetplassen til Tiger.
Det blir dermed et sterkt startfelt i turneringen. Lee Westwood, som ligger på fjerdeplass på rankingen, er også påmeldt.
Mickelson har fire topp ti-plasseringer på sine besøk i turneringen, hans beste resultat var en delt tredjeplass i 2007.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.