Mickelson er frustrert

SLITER: Phil Mickelson sliter med å få det til å stemme i The Open. Helgens turnering er intet unntak. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Phil Mickelson får det ikke til å stemme i The Open.

British Open har aldri vært Phil Mickelsons turnering. På 16 forsøk har han bare én topp ti-plassering, og det skal litt til om han får en denne gangen også. Han har begynt turneringen med runder på henholdsvis 73 og 71 slag, og hadde det ikke vært for de vanskelige spilleforholdene fredag ettermiddag, er det ikke sikkert han ville ha klart cuten.

Det gjorde han etter å ha klatret 50 plasser på resultatlisten, hovedsakelig fordi han spilte store deler av runden sin da vinden var enklere å håndtere. Men Mickelson var likevel en frustrert mann etterpå.

- Jeg er frustrert fordi jeg elsker denne golfbanen og denne turneringen, og jeg følte at jeg spilte god golf før helgen. Men jeg har spilt dårlig. Mye kan skje i helgen, men jeg er nødt til å gå ut og spille en lav runde, og jeg vet ikke om forholdene vil tillate det, sa han.

Mickelson kan ta over førsteplassen på verdensrankingen etter helgen, men da må han bli blant de fire beste.

Sørafrikanske Louis Oosthuizen leder The Open på tolv under par etter to runder. Han har fem slag til gode på Mark Calcavecchia.

P.S Amatøren Jin Jeong ligger på delt tredjeplass etter to runder. Han er seks slag etter Oosthuizen.

P.P.S Mark Calcavecchia er ikke den eneste veteranen som imponerer. Tom Lehman er på delt sjetteplass.

Kilde: Press Association

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.