Mickelson gir ikke opp

UTE AV FORM: Phil Mickelson har ikke vært i toppform det siste halve året, men han gir ikke opp kampen om førsteplassen på verdensrankingen. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Phil Mickelson har på ingen måte gitt opp kampen om å bli nummer én i verden.

Amerikaneren nærmet seg Tiger Woods jevnt og trutt midtveis i sesongen, og hadde et lass med sjanser til å klatre til topps. Men han klarte det aldri. Isteden var det Lee Westwood som inntok førsteplassen etter Andalucia Masters for to uker siden.

Mickelson endte på delt 41. plass i HSBC Champions sist uke, men han forventer en bedre plassering denne uken.

- Jeg spiller ofte bedre den andre uken når jeg spiller to uker på rad, og jeg håper jeg kan gjøre det samme denne uken, sier Mickelson før Singapore Open.

Lefty innrømmer at han ikke har spilt like godt etter seieren i Masters som han hadde ønsket, og han må løfte seg voldsomt om han skal vinne denne uken. Det er nemlig et svært sterkt startfelt i Singapore, inkludert Martin Kaymer og Graeme McDowell - to av Europas mestvinnende spillere denne sesongen. Ian Poulter og Francesco Molinari deltar også.

Singapore Open spilles på to baner i år, med en runde på den noe trangere Tanjong-banen, mens de resterende tre går av stabelen på Serapong.

Mickelson er glad for å spille golf i en by og region der entusiasmen for sporten er økende.

- Mange spiller golf i Singapore og Asia nå, og det er spennende å se sporten vokse. I USA har den ikke vokst i det siste, snarere tvert imot, mener han.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.