Mickelson: - Jeg spilte forferdelig

UTE AV FORM: Phil Mickelson hadde ikke spillet sitt under denne ukens Crowne Plaza Invitational. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Phil Mickelson har vunnet to ganger på Colonial. Det blir en stund til neste gang.

Phil Mickelson misset cuten i denne ukens PGA-turnering. Det er første gang det skjer i år. Med seier ville han tatt over førsteplassen på verdensrankingen, men det var ikke mye som stemte for Lefty denne uken.
- Jeg spilte forferdelig. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Banen var i perfekt stand. Det var ingen vind. Det var tonnevis av birdies der ute, men jeg gjorde ikke mange av dem. Jeg spilte rett og slett forferdelig. Det er ikke noe annet å si, oppsummerte han etter fredagens spill.
Han endte fire over par totalt, og cuten gikk på rekordlave to under.
Mickelson vet ikke hva som gikk galt. Det var litt på alle områder, og han er overrasket over at han var så rusten. Han traff bare 12 av 28 fairwayer. Totalt brukte han 63 putter på de to første rundene.
- Jeg trodde spillet mitt skulle være bedre. Jeg har mye å jobbe med før US Open.
Både Phil Mickelson og Tiger Woods deltar i Memorial Tournament i neste uke. Deretter møtes de to gigantene igjen når US Open går av stabelen på Pebble Beach to uker senere.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.