Mickelson leter etter svingen sin

HAR SKUFFET: Etter en trøblete start på årets sesong, innrømmer Phil Mickelson at han kunne hatt en bedre oppladning til The Masters. (Foto: All Over Press)

Tiden løper ut for Phil Mickelson og trener Butch Harmon.

Phil Mickelson hadde en strålende avslutning på 2009-sesongen, men årets syv første starter har bare gitt én eneste topp 10-plassering. Det er langt under pari for «Lefty».

I starten av sesongen, under turneringene på vestkysten, var det puttingen som sviktet. Den siste tiden har det lange spillet vært problemet.

Nå er gode råd dyre før åpningsdagen i The Masters torsdag.

- Jeg hadde satt pris på om jeg kom hit til Augusta med bedre resultater tidligere i sesongen. Jeg har rett og slett ikke prestert bra nok. Det er bare å jobbe seg ut av det, sa Phil Mickelson på tirsdagens pressekonferanse.

Bare tre av 14 runder i år har vært nede på 60-tallet. Nå jobber han overtid sammen med sin sving-coach Butch Harmon for å finne igjen godspillet.

- Jeg er ikke veldig bekymret. Augusta er en bane hvor du kan gjøre feil, men likevel være med i toppen dersom du har et godt nærspill, sier Mickelson, som framfor noen er kongen rundt greenene når formen er intakt.

Han føler seg hjemme på vakre Augusta National.

- Jeg senker skuldrene når jeg kommer hit. Det er så rolig her. Banen får meg til å slappe av, den gir meg en følelse av at jeg ikke trenger å være perfekt. Jeg må ikke slå ballen helt rett her. Så lenge jeg misser på de rette stedene, chipper godt og senker noen putter, har jeg en sjanse, sier Phil Mickelson.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.