Mickelson: - Min kone har det bra

KOM SENT: Phil Mickelson ankom Miami onsdag kveld. Torsdag åpnet han med 71 i WGC-turneringen. (Foto: Getty Images)

Lefty åpnet solid etter å ha prioritert sin kreftsyke kone.

Phil Mickelson ankom Miami først onsdag kveld. Han ville prioritere å være mest mulig til stede på hjemmebane der kona Amy behandles for brystkreft.

- Hun har det heldigvis bra, takk skal dere ha, sa Phil Mickelson da han møtte pressen etter første runde av WGC CA Championship torsdag.

Da hadde Mickelson nettopp avsluttet en 71-runde, ett slag under par, og plassert seg selv i en god posisjon for å forsvare fjorårsseieren i turneringen.

- Jeg er litt groggy på grunn av tidsforskjellen, men jeg har Butch (Harmon, trener) her og jeg har gode minner fra Doral. I tillegg er det sen starttid, så jeg fikk muligheten til å legge inn litt trening før jeg gikk ut. Så jeg følte meg ikke så rusten, det føles egentlig ganske bra, sier Mickelson.

På en vindfull dag var han godt fornøyd med åpningen.

- Jeg håpet å åpne med noe som dette, og satser på å forbedre hver runde herfra. Da har jeg en god sjanse, sier Phil Mickelson.

Charl Schwartzel leder på -5 etter første dag.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.