Mickelson trakk seg

MÅ PASSE PÅ: Phil Mickelson ble dehydrert på onsdag, men er trolig klar igjen til spill torsdag - heldigvis. (Foto: Jamie Squire, Getty Images)

Phil Mickelson måtte trekke seg fra onsdagens pro-am.

Masters-vinneren sto av etter seks hull fordi han var dehydrert. Verdenstoeren ble fraktet til det medisinske senteret på banen for behandling.

Ifølge Mickelsons talsmann, T. R Reinman, er det ikke ventet at det får noen konsekvenser for torsdagens start i Quail Hollow Championship. Lefty, som slår ut klokken 12.50 lokal tid torsdag, var syk på hotellet sitt tirsdag kveld. På onsdagens pro-am ba han for første gang om assistanse på det femte hullet.

Det er ikke første gang Mickelson sliter med dehydrering. Under World Golf Championships-CA Championship i 2009 fikk han intravenøs behandling lørdag kveld, og gikk - selvfølgelig - ut og vant turneringen dagen etter.

Kilde: pgatour.com
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.