Middels åpning av Børsheim

MÅ LØTE SEG: Knut Børsheim fikk ikke den starten han hadde håpet på under andre steg av Q-school. (Foto: Tom Erik Andersen, Norsk Golf)

Knut Børsheim jager drømmen i USA.

Børsheim er denne uken på plass i Bear Creek for å forsøke å fylle det norske tomrommet Henrik Bjørnstad har etterlatt seg på PGA-touren. Men skal Børsheim klare det, må han bli blant de 20 beste på Q-skolens andre steg, og det ligger han ikke an til etter første runde.

Børsheim åpnet med en runde på to over par, etter blant annet en dobbel og en trippel bogey, men det ble heldigvis noen birdies også. Han er på delt 43. plass etter første runde. 20. plassen begynner på en under par, hvilket betyr at Børsheim bør levere solide runder i dagene som kommer.

Richard Lee har tatt teten etter sin åpningsrunde på sju under par.

Her er ledertavlen


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.