Middels start for Tage

I GANG IGJEN: Eirik Tage Johansen spilte brukbart på sin første runde i Sicilia Open torsdag. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Eirik Tage Johansen brukbart i gang i Sicilia Open.

De norske spillerne har hatt en lang pause fra Europatouren. Joburg Open i midten av januar var forrige gang Tage & co var i aksjon, og den gang klarte han ikke cuten. Turneringen før, derimot, endte med Tages beste plassering noen sinne på Europatouren da han ble nummer åtte i Africa Open.

Det kunne bære bud om en siddis som hadde funnet seg til rette på touren. Torsdag var han altså i gang igjen, og han plasserte seg omtrent midt i startfeltet etter en åpningsrunde på 72 slag - en over par.

Runden besto av to birdies, tre bogeys og resten par. Slik det ser ut før andre runde, ligger han akkurat innenfor cutgrensen, hvilket vil si at han trolig er avhengig av å gå to eller tre under par fredag.

Johansen er for øvrig eneste norske med i turneringen.

Jose Manuel Lara og Stephen Dodd har tatt ledelsen med åpningsrunder på seks under par. I toppen er det andre kjente navn som Raphael Jacquelin, Anthony Wall, Chris Wood og Richard Green.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.