Midt på treet

GREI TURNERING: Jan-Are Larsen klarte seg greit i Lyon. (FOTO: Getty Images)

Jan-Are Larsen endte på 38.-plass i Frankrike etter en grei jobbehelg.

Larsen avsluttet Golf de Lyon på Challenge-touren med en 72-runde, som besto av par, tre birdier og en bogey. Totalt endte han fem under par etter 72-68-70-72. En grei helg og en grei plassering av Larsen, som var den eneste av de tre nordmennene som klarte cuten. 

Østerrikske Bernd Wiesberger vant 17 under par, etter en glitrende 62-runde finaledagen. Sju birdier og en eagle på sisterunden, fortjener å vinne, noe han da også gjorde tre slag foran nummer to. 

TREDJE RUNDE: 

Jan-Are Larsen kom seg greit gjennom tredjerunden i Golf Open de Lyon.

Larsen spilte en 70-runde, som besto av fem birdier og fire bogeyer. Ett slag under par for dagen, og tre under totalt gir en foreløpig 46.-plass. 

Fire mann er i ledelsen, en av dem er den danske kometen Thorbjørn Olesen. Oscar Floren, Tony Raillard og Florian Praegant er de tre andre. Sistnevnte klinket til med en 64-runde i dag. 

ANDRE DAG:

Jan-Are Larsen kom såvidt innenfor cutgrensa i Golf Open de Lyon. 

Larsen spilte en 72-runde i går, men forbedret seg med fire slag og endte to under par. Det holdt akkurat, for to under var cutgrensen. Fire birdier, en eagle og tre bogeyer ble fasiten for Larsen, som ligger på 46.-plass. 

Marius Thorp gjorde et tappert forsøk på å klare cuten, med en god andrerunde. Men fire under par i dag holdt holdt dessverre ikke, etter tre over på førsterunden. Det var ett slag for mye.

Peter Kaensche fikk det ikke til å stemme helt på de to første rundene og endte langt ned på lista, med fem over par. 

Svenske Oscar Floren leder turneringen etter to runder, ti under par totalt. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.