Midt på treet for Bjørnstad

MÅ OPPOVER: Henrik Bjørnstad er avhengig av noen gode runder under par i Viking Classic. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Henrik Bjørnstad må henge i om han skal klare cuten.

Mens verdenseliten er i Wales for å spille Ryder Cup, fortsetter resten av spillerne på PGA-touren å knive om plasseringer og penger for å sikre seg retten til å spille på touren også neste år. Henrik Bjørnstad er en av dem, og han trenger virkelig noen gode plasseringer nå.

Da må han spille bedre enn han gjorde på torsdag, da han åpnet Viking Classic med en runde på par. Det var en noe ustødig runde for nordmannen, med fire birdies, to bogeys og en dobbel, hvilket var godt nok til en delt 66. plass.

Han har seks slag opp til teten, som etter dag én består av Arjun Atwal, Bill Lunde, Ken Duke, Brett Quigley, Brendon de Jonge og Bill Haas. Alle hadde fordelen av gode spilleforhold tidlig på runden, før vinden bet tak etter hvert.

Vinneren av turneringen får 648.000 dollar, noe som er vesentlig mindre enn de vanligvis får for seieren på PGA-touren.

Kilde: pgatour.com
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.