Midt på treet for Skarpnord

27. PLASS: Marianne Skarpnord fikk det ikke helt til å stemme, spesielt på greenen, under helgens turnering i Skottland. (Foto: Getty Images)

Det ble ingen god turnering for Marianne Skarpnord i Skottland.

Skarpnord er foreløpig et lite stykke unna storformen. Tre runder på begynnelsen av 70-tallet (73, 73, 74) var aldri godt nok til å være med å kjempe i toppen av Ladies Scottish Open. Isteden måtte hun ta til takke med en delt 27. plass på fire over par. For det fikk hun 2112 euro.

- Mye putting i dag. Igjen! skrev hun på sin twitterprofil etter lørdagens runde.

33.000 euro tilfalt Catriona Matthew, som gikk til topps i suveren stil på hjemmebane. Hun var faktisk hele ti slag bedre enn neste kvinne, Hannah Jun fra USA.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.