Midt på treet for Skarpnord

MÅ LEVERE: Marianne Skarpnord er avhengig av en god andrerunde for å klare cuten i Jamie Farr Owens Corning Classic. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Marianne Skarpnord må jobbe for å klare cuten.

Skarpnord er det eneste norske innslaget på LPGA-touren denne uken, når Jamie Farr Owens Corning Classic går av stabelen i Ohio. Hun har plassert seg litt under midten etter sin åpningsrunde på 72 slag, ett over par. To birdies, tre bogeys og resten bogeys ble fasiten.

Sørkoreanske Na Yeon Choi leder etter en runde på 64 slag. 22-åringen noterte seg for åtte birdies på Highland Meadows Golf Club. Det er ett slag bedre enn Alena Sharp, med den amerikanske duoen Christina Kim og Marisa Baena slaget bak. Det samme er Karine Icher.

Kilde: lpga.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.