Mikalsen gjør som Kofstad og Daffinrud

Mikalsen gjør som Kofstad og Daffinrud

TIL DENVER: Petter Mikalsen (t.h.) blir Denver-spiller neste år. (Foto: Titleist Tour)

Årets overlegne Titleist Tour-vinner Petter Mikalsen (Stavanger GK) har signert kontrakt med Denver University.

Dermed skal han fra høsten 2013 spille for samme skole som Espen Kofstad graduerte fra i 2010, og hvor Tonje Daffinrud og klubbkamerat Ole Berge Ramsnes i dag studerer. Det annonserte Denver Pioneers på sine nettsider tidligere denne uken.

- Petter er en av de høyest ansette juniorene internasjonalt, og vi er henrykt over at han har valgt Denver University, sier lagets trener Eric Hoos i en pressemelding.

- Han gir oss enda mer internasjonal turneringserfaring, og han er en fantastisk ung spiller, fortsetter Hoos.

2012 har vært et gjennombruddsår for Mikalsen. Stavanger-gutten vant blant annet Titleist Tours Order of Merit med nesten dobbelt så mange poeng som neste utfordrer på listen. På sine 8 Titleist Tour-turneringer kunne han bokføre tre seiere og ytterlige to pallplasseringer. Mikalsen bet også godt fra seg i norgesmesterskapet på Bogstad, hvor det ble delt 4. plass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.