Mikkelsen blir Nike-representant i Norge

Mikkelsen blir Nike-representant i Norge

Joakim Mikkelsen er Nikes nye mann i Norge. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Tidligere Team Norway-proff Joakim Mikkelsen er ansatt som Sales Manager for Nike Golf i Norge.

Mikkelsen, som fra 2002 til 2012 rakk å bli en av de mest meritterte norske collegegolferne noensinne, mistet motivasjonen i 2014, drøye to år inn i proffkarrieren.

Senere har han jobben i Drammen Golfklubb, Drammen Håndballklubb, og også skrevet for Norsk Golf. Den siste tiden har han frilanset for Drammens Tidende. Nå er han tilbake i golfbransjen på fulltid.

– Jeg gleder meg veldig til å komme meg tilbake til goflen på heltid. Jeg har mange gode venner i det norske golfmiljøet, så dette kommer til å bli veldig spennende. Når man i tillegg får muligheten til å jobbe med en av verdens største merkevarer, er det en drømmesituasjon for min del, sier Mikkelsen til Norsk Golf.

Stillingen er Sales Manager for Nike Golf i Norge. Han vil rapportere til Marius Gundersen, som har bekledd stillingen tidligere. Gundersen får nå et utvidet ansvar for Nike Golf i Nord-Europa.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.