Mikkelsen i Golf Digest

TALENT: Joakim Mikkelsen ble kåret til "Årets talent" av golfforbundet, og har også vekket oppsikt på andre siden av Atlanteren. (Foto: All Over Press)

Joakim Mikkelsen sitt fantastiske spill på college har ikke gått ubemerket hen. Nå nevnes han i det internasjonale stormagasinet Golf Digest.

I saken "Haven't head of these folks? You will soon", er drammensgutten og "Årets talent" i Norge i 2011, Joakim Mikkelsen pekt ut som en honorable mention bak Oxfords Joe David i artikkelen "De beste spillerne du aldri har hørt om".

 

Her er hva Golf Digest skriver om Mikkelsen:

 

Joakim Mikkelsen, Baylor University:


"Jevn fremgang og pålitelighet er hva Baylor Bears sitt golflag har fått av 21 åringen fra Norge - kvartfinalist fra sommerens British Amateur,  i hans tre år i Waco. Som førsteårsstudent var 90,1 prosent av rundene hans tellende på lagets sammenlagtscore (den spilleren på laget som får dårligst score blir ikke gjeldende sammenlagt, journ. anm.). Tok sin første individuelle tittel som andreåring (The Border Olympics) og var med på førstelagets "All-Big 12 honoree". I sitt tredje år brøt han Baylors score-rekorder etter 18, 36- og 54 hull med 65,- 133- og 203 slag sammenlagt. Ble også den første spilleren i skolens historie som ble utnevnt til GCAA Ping All-Central Region-laget for andre gang. Har i sitt siste skoleår denne høsten notert seg for to topp fem-plasseringer (ti totalt i karrieren) og fire topp ti-plasseringer (19 i 43 starter), med en snittscore på 71,27."

 

Les hele artikkelen her


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.