Mikkelsen og Kofstad ble best

Joakim Mikkelsen spilte 68 alg på Haga under ToppGolf Charity Invitational (Foto: Christian Døvle)

Espen Kofstad og Joakim Mikkelsen var de beste proffene i ToppGolfs pro-am turnering mandag.

Begge to kom inn på -3, et lite slag foran Stian Lund fra Miklagard. Imdlertid var det Askerspiller og vinner av The International Trophy 2012 på b. Men det vinnende laget hadde lavest hcp-sum. Det kan jo alltids henge sammen? 

 

 

Kl. 11 mandag smalt startskuddet for den første ToppGolf Charity Invitational på Haga Golfklubb, med flere av  debeste norske spillerne i startfeltet.

– Vi ønsker å samle og vise frem den gryende norske golfeliten, og samtidig legge tilrette et sted hvor samarbeidspartnere, forbund og utøvere kan møtes med fokus på norsk golf, sier daglig leder Vidar Thorstensen i ToppGolf. 

14 elitespillere med Henrik Bjørnstad, Knut Børsheim, Espen Kofstad, Joakim Mikkelsen, Anders Kristiansen og de nybakte norgesmestere Elias Bertheussen og Marita Engzelius i spissen, deltar i pro-am-turneringen, og disse spiller om en premiepott på 100.000 kroner. 

I tillegg har proene med seg et lag bestående av tre amatører, som kjemper om en egen lagseier.  Turneringen har i tillegg et veldedig formål hvor et eventuelt overskudd fra turneringen vil gå til å støtte Malmøgatens aktivitetssenter, MAS, et senter som tar seg av personer med psykiske utfordringer.  

Hvordan det gikk i dag kan man se av leaderboardet på linken under. Senere i uken drar de norske herrene til Trondheim og Byneset for å spille Norwegian Challenge. 

 

 

 

.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.