Mikkelsen månedens collegespiller

BEST I FEBRUAR: Joakim Mikkelsen er den fjerde Baylor-spilleren noensinne til å bli kåret til "Big 12 Player of the Month". (Foto: All Over Press)

Etter å ha startet sesongen med seier og andreplass, er Joakim Mikkelsen kåret til "Big 12 Golfer of the Month" i februar.

Det melder Baylor Bears på sine nettsider. Mikkelsen er den første Baylor-spilleren til å bli kåret til månedens spiller siden Ryan Baca i 2006, og bare den fjerde spilleren deres til å motta utmerkelsen noensinne. Big 12 utgjør noen av de beste spillerne fra den amerikanske collegegolfen.

 

Mikkelsen har avsluttet topp-ti i seks av sine siste syv turneringer for Baylor, og er til sammen 14 under par på 21 runder denne sesongen. Snittscoren hans er på pene 70,9 slag, noe som tilsvarer 0,67 under par. I februar har han spilt seks turneringsrunder, og gått på par eller bedre i alle av dem. 

 

Han startet sesongen med seier i UTSA Oak Hills Invitational i San Antonio, der han slp Texas Techs Clement Sordet på det tredje omspillshullet. Dette var hans andre seier som collegespiller. Forrige uke holdt han på å ta nok en seier, men ble til slutt nummer to i Wyoming Desert Intercollegiate.

 

Neste gang Mikkelsen skal i aksjon igjen blir forøvrig 16.-17. mars, i Border Olympics i Laredo, Texas. Border Olympics var forøvrig den første seieren Joakim hadde på college, tilbake i 2010.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.