Mikkelsen tatt ut til prestisjeturnering

USIKKER: Joakim Mikkelsen sitt solide spill på college går ikke ubemerket hen. Nå er han tatt ut til Sir Michael Bonallack Trophy, men er selv usikker på om han får vært med eller ikke. Bildet er fra fjorårets Amateur Championship. (Foto: All Over Press)

Joakim Mikkelsen er valgt ut til å spille Sir Michael Bonallack Trophy, men med et tett program på college er han fortsatt usikker på om han får deltatt.

Det opplyser hovedpersonen selv til Norsk Golf. Turneringen spilles fra 25.-27. april på Monte Rei Golf & Country Club i Portugal, og er en lagkonkurranse mellom Europa og Asia og Stillehavslandene.

Uttaket er basert på gode resultater og hans nåværende status på World Amateur Golf Ranking, hvor han for øyeblikket ligger på 46. plass. Prestisjetunge Sir Michael Bonallack Trophy spilles i lignende format som Ryder Cup, med fourball og foursome-matcher de to første dagene, før turneringen rundes av med singlematcher. Selv er han fortsatt usikker på om han har mulighet til å delta i turneringen, ettersom den kolliderer med en collegeturnering i USA.

- Problemet er at Big 12 Championship spilles under samme periode, så jeg vet ikke helt hvordan det blir enda. Kommer an på hva coachen sier og så videre, så jeg vet foreløpig ikke om jeg kan spille eller ikke. Er i alle fall tatt ut, så det er jo gøy!, sier Joakim til Norsk Golf.

Turneringen spilles annenhvert år, og 2010-utgaven av turneringen ble kansellert på grunn av vulkanutbrudd på Island. Europa har vunnet turneringen to år på rad, senest på Valderrama i Spania.

Les også: Mikkelsen sesongåpnet med sin andre collegeseier


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.