Mikkelsens første seier i USA

TIL TOPPS: Joakim Mikkelsens første seier feires med toppoppslag på Baylor-universitetes nettside. (Faksimile: BaylorBears.com)

USA-studenten slo hole-in-one og vant Border Olympics i Laredo.

– Jeg har ventet lenge på en individuell seier i en stor turnering, så det føles utrolig deilig å gå hele veien i den nest eldste collegeturneringen som finnes. Mange PGA Tour-stjerner har vunnet denne turneringen tidligere, så jeg er i godt selskap på listen over vinnere, skriver Mikkelsen i bloggen sin.

Mikkelsen hadde fem topp-ti plasseringer før seieren endelig satt.

Det var framfor alt en super andrerunde på 68 slag som la grunnlaget for Drammen-spilleren. Han fikk også en hole-in-one i turneringen. Det kom på et 173 meter par-3 hull.

– Mot et flagg vanskelig plassert kort høyre på greenen, slo jeg en høy fade som landet rundt en meter til venstre for hullet før den trillet rolig sidelengs og forsvant, skriver Mikkelsen.

Mikkelsen endte på 215 slag totalt, og vant  to slag foran Kyle Kopsick.

Norsk Golf gratulerer!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.