Miljøvernsaktivister vandaliserte Trumps bane

Miljøvernsaktivister vandaliserte Trumps bane

En gruppe miljøvernsaktivister har ødelagt et av hullene på Trump National Golf Club i California etter å ha harvet opp et stort budskap med to meter høye bokstaver på green.

Greenkeepeen på Trump National Golf Club syd for Los Angeles i California fikk seg nok litt av et sjokk da han kom på jobb søndag morgen. Greenen på hull 5 var totalskadd etter at noen hadde risset inn beskjeden «No more tigers. No more woods» på greenen.

I følge The Washington Post var det fire miljøvernsaktivister som representerte «Anonymous Environmental Activist College» som snek seg inn på anlegget midt på natta og brukte hageredskaper for å skrive beskjeden. Sabotasjen ble gjennomført på under en time.

Kort tid etterpå sendte Anonymous Environmental Activist College en presseuttalelse til Washington Post, der de skriver at vandalismen var et svar på Trump-administrasjonens «konstante ignorering av miljø og klima».

Verken golfklubben eller Trump-organisasjonen har svart på pressens henvendelser.

Trump National Golf Club er rangert av Golf Digest som den 43. beste banen i California og kostet svimlende 250 millioner dollar å bygge.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.