Misset cuten

MC: Henrik Bjørnstad misset cuten i frys.com Open, den tredje turneringen i Fall Series. (Foto: Getty Images)

Henrik Bjørnstad misset cuten i Frys.com, til tross for en forbedring på fire slag fra førsterunden. 

To parrunder hadde trolig holdt til å få spille de to siste rundene, så det ble førsterunden fire slag over par som ødela for Bjørnstad. 

Andrerunden hadde like mange birdier som bogeyer, fire i tallet. Dermed endte han fire slag over totalt, og var fire slag unna cuten. 

Det begynner å spøke for Bjørnstads PGA-kort neste sesong, selv om det i golf kan snu fort. Han har nå to turneringer igjen å gjøre det på, og der bør han helst bli topp tre i begge for å ha noe håp om en PGA-tourkategori. 

Rocco Mediate spilte nok en strålende runde, seks slag under par. I går var det hole-in-one, i dag eagle. Totalt er han 13 under par og i foreløpig ledelse med fire slag


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.