Misset cuten

Misset cuten

Suzann Pettersen maktet ikke å komme seg på riktig side av cutgrensen i U.S. Open. Skaden etter den horrible åpningsrunden viste seg å bli umulig å fikse.

Det ble rapportert om en Suzann Pettersen i kjempeform før U.S. Open i Pennsylvania. Men førsterunden ble en katastrofe for Norges golf-ess, med hele ni over par ble utgangspunktet før fredagen som ventet for vanskelig.

Avstanden opp til konkurrentene ble rett og slett for stor.

Mager trøst

Nå skal det sies at spillet bedret seg betraktelig på fredag. 69 slag og -1 var langt bedre enn torsdagens 79-runde. Men cutgrensen viste seg å gå på +4, dermed var Tutta hele fire slag unna å kvalifisere seg for videre spill i turneringen.

Det er tredje året på rad Oslo-jenta feiler i storturneringen. 

Sør-koreaeneren In Gee Chun vant til slutt turneringen på åtte under par, ett slag foran Amy Yang og tre foran Inbee Park og Stacy Lewis. Dermed hadde Sør-Korea tre spillere på pallen.

 

 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.