Modum åpen med sommergreener

ÅPEN: Modum Golfbane er nå åpen med sommergreener (Foto: Modum GK).

Modum Golfklubbs bane i Vikersund åpnet mandag.

- Modum Golfklubbs bane er åpnet, med sommergreener. Selv om ikke alle servicefasiliteter er tilgjengelig enda, er banen fullt spillbar og tilfredsstillende tørr, sier styreleder i Modum Golfklubb, Bjørn Larsen.

Ikke all dugnadsarbeid er gjennomført, men det er nå forsvarlig å spille på banen med litt hensyn, skriver klubben på sin hjemmeside.

Greenfee er på 200 kroner per dag. Offisiell åpning er ikke før til lørdag, men alle er velkomne til å spille på banen allerede nå.

Modum Golfbane er en nihullsbane i naturskjønne omgivelser ved Tyrifjorden i Buskerud, like ved bunnen av slalåmbakken i Vikersund.

 

For mer informasjon, besøk klubbens hjemmeside.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.