Monsterfinish av Poulter

HAR FORMEN INNE: Ian Poulter, ranket som nummer fem i verden, må finne seg i å være blant favorittene før Masters. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Ingen topplassering, men du verden for en avslutning.

WGC-CA Championship ble ingen supersuksess for brennhete Ian Poulter, men han viste på avslutningsdagen at selv Blue Monster kan temmes. Briten rundet av turneringen med en knallsterk 64-runde, åtte slag under par.

Han hadde ingen mulighet på seier da han la i vei, i og med at han begynte søndagen på delt 62. plass. Men den ferske macth play-mesteren noterte seg for en eagle og sju birdies, for øvrig samme antall nordiren Rory McIlroy hadde hele uken.
Poulter, som nesten hoppet av hele turneringen på torsdag på grunn av en nakkeskade, har bare hatt to lavere scorer på USA-touren i sin karriere.
- Det var frustrerende å få en så dårlig start som jeg gjorde, men jeg kan forberede meg nå til Masters med selvtillit, sa han etter runden søndag, ifølge pgatour.com.
Sørafrikanske Ernie Els vant helgens turnering etter at han gikk 18 under par totalt. Landsmannen Charl Schwartzel ble nummer to, med Padraig Harrington, Matt Kuchar og Martin Kaymer på delt 3. plass.
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.