Monty garanterer for Westwood

KOMMER TIL Å SPILLE: Lee Westwood rekker Ryder Cup. Uansett. (Foto: Getty Images)

Colin Montgomerie er ikke bekymret for Lee Westwood.

Det er ikke sikkert Lee Westwood rekker en oppvarmingsturnering før Ryder Cup. Men Ryder Cup - det skal han spille.

Lee Westwood, Europas beste spiller i år, har siden slutten av juni slitt med en vond leggmuskel. Den er på langt nær i orden, noe som førte til at han måtte trekke seg fra WGC-Bridgestone Invitational for tre uker siden og US PGA Championship.

Europas Ryder Cup-kaptein Colin Montgomerie er ikke nevneverdig bekymret for sin spydspiss.

- Jeg snakket med Lee på søndag. Om han får spilt noe kompetitiv golf før Ryder Cup, er i fare, men samtidig kommer han til å få slått baller en uke før han skulle, noe som er to uker før Ryder Cup. Det gjør meg rolig, og det bør gjøre oss alle rolig. Jeg kan garantere at Lee Westwood spiller på Celtic Manor, sier Montgomerie.

Ryder Cup begynner 1. oktober.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.