Monty: - Jeg kan vinne igjen

KLAR FOR SEIER: Colin Montgomerie mener han fortsatt har det som skal til for å vinne på Europatouren. (Foto: Victor Fralle, Getty Images)

En briljant runde - og Colin Montgomerie er sikker på at han kan vinne igjen.

Ryder Cup-kapteinen har innrømmet at vervet har ført til mindre fokus på hans eget spill. Det har resultatene også vært en klar indikator på. Det er lenge siden Monty har kjempet i toppen av en turnering.

Men skotten, som fylte 47 år onsdag, er sikker på at hans vinnende dager på Europatouren ikke er talte riktig ennå. Det mener han 62-runden han gikk på Sunningdale nylig er et klart bevis for. Runden sikret ham for øvrig en plass i årets British Open.

Denne uken deltar Monty i BMW International Open i München. Det er to og en halv uke siden han gikk sin 62-runde.

- Det gir deg troen. Selvfølgelig gjør det det, sier skotten, som har sagt at han gjerne kunne tenkt seg en seier før Ryder Cup, slik at han har gjort seg fortjent til spillernes respekt.

Montgomeries forrige seier kom i European Open i 2007. Det er også nesten to år siden han sist var blant de ti beste i en turnering.

- Jeg kommer til å ta en titt på ledertavlen, for å se hvordan kandidatene mine gjør det, men jeg er som golfspiller. Og jeg er her for å vinne.

Monty er nå ranket som nummer 375 i verden. Men det er bare en måned siden Simon Khan, da ranket som nummer 471, løftet trofeet i BMW PGA Championship. Så alt er mulig.

Denne uken spiller Ryder Cup-kapteinen sammen med Paul Casey og Nick Dougherty i de to første rundene.

P.S Sir Nick Faldo deltar også denne uken. Han har ikke spilt en proffturnering siden The Open sist juli.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.