Monty kan velge Langer

TIL RYDER CUP: "Monty" mener Bernhard Langer er i sitt livs form, og vurderer å ta ham med til Ryder Cup. (FOTO: Getty Images)

Monty sier han kan tenke seg å gi seniortourens stjerne, Bernhard Langer, et av sine tre wild card. 

Om tre uker skal Europas Ryder Cup-kaptein, Colin Montgomerie velge sine tre wild card til Europa-laget. Navn som Paul Casey, Henrik Stenson, Justin Rose og Sergio Garcia er de mest aktuelle. Monty selv liker å sjokkere, så har han kastet inn Bernhard Langers navn i uttakingsprosessen. 

- Jeg vil aldri utelukke å velge Langer. Jeg utelukker ingen, spesielt ikke noen som har prestert på dette nivået tidligere og nå er i sitt livs form, sier Monty til pgatour.com.

I mange øyne vil nok valget av Langer i tilfelle være et kontroversielt og overraskende valg, men Monty mener det ikke er noe som sjokkerende ved det. 

- Det vil ikke være dramatisk å velge noen på hans alder og med hans erfaring. Jeg synes hans piller bra, og han sier det selv også. Etter å ha spilt med Bernhard vet jeg at han er den beste partneren man kan ha, sier skotten om Langer. Langer har i løpet av de siste to ukene vunnet US Open og British Open på seniortouren. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.