Monty er storfornøyd

SPENT: Colin Montgomerie gleder seg til Ryder Cup. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Colin Montgomerie ser konturene av et fantastisk Ryder Cup-lag.

Skotten, som er kaptein for det europeiske laget som skal møte de beste amerikanerne på Celtic Manor Resort i høst, gleder seg enormt til turneringen begynner.

46-åringen, som selv har deltatt åtte ganger, og som ligger på tredjeplass på all time high-listen over flest innspilte poeng for Europa (bak Nick Faldo og Bernard Langer, red.anm), kan nesten ikke tro hvor raskt tiden går.

- Da jeg ble utnevnt til kaptein i Dubai i januar i fjor, var det om lag 16 måneder igjen. Nå er det bare seks. Du kan føle forventningene bygge seg opp for hver uke som går, og jeg er på et stadium nå hvor jeg nesten ikke kan vente på at det skal begynne, sier Montgomerie.

Selv om det er en stund igjen til laget skal tas ut, er han strålende fornøyd med sine kandidater.

- Alle vet at et Ryder Cup-lag må inneha en fin blanding av erfarne spillere og talentfulle ungdommer, og vi har begge deler i toppen av rankinglistene i øyeblikket. Årsaken er at standarden øker på grunn av økt konkurranse spillerne imellom. Uke ut, uke inn prøver de å vise hvor mye de ønsker å delta i Ryder Cup. De får ut det beste i hverandre, og som kaptein er det akkurat det jeg ønsker å se, mener han.

Kilde: europeantour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.