Mørk, Miklagard og Kristiansand...

SNART GRØNT: På sitt flotteste er Miklagard én av Norges fineste baner, etter manges mening den aller fineste. (Foto: Per Ervik)

Miklagard åpner rangen, Mørk åpner banen søndag, og Kristiansand har turnering.

Her er helgens roundup på banetips sendt inn til redaksjonen.

Jobben som hvert år legges ned for å sette Miklagard i den toppstanden banen etter hvert er blitt så kjent for, er imponerende. Vinteren er lang på disse kanter, men førstkommende lørdag åpner i hvert fall driving rangen på Kløfta, nord for Oslo.

«Selv om det i skrivende stund ligger noen cm med snø på anlegget vil vi åpne driving rangen lørdag 24 april. Den første tiden vil det naturlig nok bare bli spill fra kunstgressmatta,» skriver Miklagard på sine nettsider.

Shopen er også klar og i helgene frem til bannen åpner vil Miklagard holde åpent fra 11.00 til 16.00. I tillegg til nyhetene innen klær og golfutstyr vil man også få kjøpt poletter, kort til driving range og drikke her.

Samtidig melder Mørk Golf ved Skiptvedt sør for Oslo at de åpner i helgen:

«Mørk Golf åpner hele anlegget søndag 25 april fra kl 0930. Det er gode forhold til å være april så det er ingen grunn til ikke å ta en tur for å komme i gang.»

I Kristiansand er man klar for første turneringshelg:

«Kristiansand Golfklubb har åpnet banen, og har spilt på sommergreener en uke. Første turnering går av stabelen i morgen lørdag for de som deltok på dugnadene i vår. Dugnadsscramble i flott sørlandsvær fra kl.09:00.»

Har du et banetips? Send til redaksjonen@norskgolf.no


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.