Moro for Marti

I GANG IGJEN: Paula Marti ligger godt an etter første runde av Lalla Meryem Cup i Marokko. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Paula Marti er en av fire spillere som har tatt teten i Lalla Meryem Cup i Marokko.

Marti deltar i sin første turnering for året. Hun begynte med en bogey, men hentet seg bra inn igjen, etter blant annet birdie på to av de tre siste hullene.
- Jeg drivet og puttet veldig bra i dag. Fairwayene er så trange, at du må treffe dem. Roughen er så høy at det er umulig å få et bra lie. Jeg satte et par putter, og det var det, sa hun etter runden, ifølge ladieseuropeantour.com

Sammen med Melissa Reid, Vikki Laing og Maria Vertsjenova har Marti åpnet turneringen på fire slag under par. Reid, som endte på 16. plass i Handa Women’s Australian Open i Melbourne sist uke, er desperat etter å ta sin første seier i sin tredje sesong på touren.

- Jeg har kommet bra i gang. Jeg slo ikke ballen så bra der ute i dag, noe som var litt skuffende, men forhåpentligvis får jeg driveren min i gang, så går det bra de neste dagene, sa hun.

Franske Nathalie David-Mila noterte seg for øvrig for proffkarrierens første hole-in-one på det fjerde hullet. Det var imidlertid ingen premie på det 157 meter lange hullet.

Det er første gangen Lalla Meryem Cup er en del av den europeiske kvinnetouren. Den som går til topps, tar med seg en førstepremie på 41.250 euro.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.