Møt gategolferen "Tiger Hood"

Møt gategolferen Tiger Hood

Men trenger ikke dyrt utstyr og fine baner for å spille golf. Patrick Barr klarer seg lenge med en gammel kølle, noen tomme melkekartonger og New Yorks gater. (Skjermdump Heller films)

Golf kan være så mangt. Patrick Barr spiller med en golfkølle og tomme melkekartonger i New Yorks gater. Se den varme minidokumentaren om mannen som kaller seg "Tiger Hood". 

Det begynte som en måte å fordrive tiden på mens han prøvde å selge sine egne fotografier på gata på Manhattan. Nå har det blitt en livsstil for Patrick Barr, bedre kjent som "Tiger Hood" i New Yorks Citys  gater. Det var Golfdigest som først omtalte saken. 

Tidlig som sent går Barr rundt i storbyens mer eller mindre glamorøse strøk og slår tomme melkekartonger med en golfkølle. Nå er han i ferd med å bli kjent blant et enda større publikum.

Fotografen Nicolas Heller har laget et portrett av Barr og hans liv, karriere og hans uvanlige hobby. Filmen gir et nært og nydelig inntrykk av den karismatiske, inkluderende og hjertevarme karakteren. Har du tolv minutter til overs?

Da bør du se denne filmen. Språket er litt røft til tider, men budskapet er vakkert. For golf kan spilles på mange måter, og golf er for alle.

" Jeg vil bruke resten av livet mitt på å spille golf, og jeg vil gjøre det over hele verden. Så alle kan spille", sier Barr mot slutten av filmen. "Ikke bare folk på golfbanen..."

 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.