Mot lederskifte i golfforbundet

Geir Ove Berg slutter som generalsekretær til nyttår (Foto: NGF).

Etter 11 år som generalsekretær i Norges Golfforbund har Geir Ove Berg bestemt seg for å trappe ned, men fortsetter i en seniorstilling i forbundet. Endringen skjer fra årsskiftet.

Geir Ove Berg fratrer sin stilling som generalsekretær i Norges Golfforbund med virkning fra 1. januar 2012.

- Jeg har hatt 11 fantastiske år som leder av en idrett som har vært i sterk vekst. Nå er det på tide å la nye koster slippe til, sier Berg til norskgolf.no. Bergs fratredelse som generalsekretær innebærer ikke et farvel med verken golfen eller forbundet.

Fra 1. januar 2012 går han over i en redusert stilling som seniorrådgiver i forbundet der han blant annet skal jobbe for å sikre golfens rammebetingelser mot offentlige myndigheter og forbundets OL-satsing.

- Jeg har kjent Geir Ove siden han tiltrådte stillingen i 2000, og han har gjort en kjempejobb for forbundet den tiden han har sittet som generalsekretær. Jeg er glad for at vi fortsatt skal kunne dra veksler på hans organisasjonserfaring og brennende interesse for vår idrett også etter 2011, sier president Jon Kåre Brekke i Norges Golfforbund.

Forbundet vil starte arbeidet med å finne Bergs etterfølger over påske.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.