Mot slutten for Askim GK

MOT SLUTTEN: Askim Golfpark ønsker å legge ned driften, og har innkalt til ekstraordinær generalforsamling. (Foto: Illustrasjon)

Styret i Askim Golfpark ønsker å legge ned driften på grunn av dårlig økonomi.

Det skriver Smaalenene i torsdagens papiravis. Styreformann Jarle Bentzen har innkalt til ekstraordinær generalforsamling neste uke, hvor avvikling av Askim Golfpark AS er tema.

- Klubben betaler leie etter antall medlemmer. Når medlemstallet synket, går også parkens inntekter ned, sier Bentzen til Smaalenene.

Og det er nettopp medlemssvikten som har vært det store problemet. I innkallingen til generalforsamlingen vises det til mangel på rekruttering som hovedårsak til at driften må avvikles. Videre i innkallingen heter det at golfklubben ikke har gjort nok for at situasjonen skal bli noe bedre.

Les også: Medlemsflukt fra Askim GK

- Dermed får vi ikke inn nok leieinntekter og må avvikle hele parken.En butikk kan jo ikke drive uten kunder, forteller han til avisen.

Videre forklarer han han Askim Golfpark ikke er forpliktet til å tilby Askim GK en bane, men utelukker ikke at andre kan være interessert i å overta driften.

Leder i Askim GK, Anne Marit Holter, ønsker ikke å kommentere saken før etter generalforsamlingen.

 

Les også: Askim Golfklubb sier opp avtalen


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.