- Møter gjerne Tiger i singelspill

GO SWEDEN: Peter Hanson er Skandinavias representant under Ryder Cup. (Foto: Warren Little, Getty Images)

Peter Hanson vet hvem han helst vil møte i Ryder Cup.

Peter Hanson er hjemme i Sverige for tiden, der han lader opp til Ryder Cup. Der håper han å møte Tiger Woods i singelspillet.

- Phil Mickelson duger også, smiler han overfor golf.se.

Hanson trener sju-åtte timer om dagen for tiden.

- Jeg har vært hjemme så lite i år at det gjelder å forsøke å rekke så mye som mulig, sier svensken - som har hatt en strålende sesong i år.

Hanson var nær ved å legge opp i 2002, da han mistet tourkortet.

- Det var et vieskille. Jeg kjente at svingteknikken min ikke var bra nok for å bli best. Derfor tok jeg kontakt med Rickard Fors, og vi satt fire timer på Harrys restaurant i Kungsbacka og bestemte hvordan jeg skulle legge om svingen. Den vinteren 2002-2003 var den mest slitsomme jeg har opplevd. Jeg sto innendørs dag etter dag og bare repeterte den nye svingen.

Og resten er, som de sier, historie. Hanson er en av de mest stabile spillerne fra tee til green. Nå fokuserer han på puttingen.

- Målsettingen er å bygge opp selvtilliten på greenen, sier han.

I neste uke reiser han til Frankrike for å spille Vivendi Cup i Paris. Han har ingen planer om å deppe dersom han ikke får spille parspillet i Ryder Cup.

- Jeg var den siste som kvalifiserte meg, men jeg spilte meg inn i laget, og fortjener dermed plassen. Får jeg spille best ball eller foursome, blir jeg glad. Jeg tror jeg skulle kunne gjøre det bra sammen med spillere som Martin Kaymer eller Miguel Angel Jiménez. Får jeg ikke spille der, satser jeg alt på singelspillet.

Kilde: golf.se

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.