Møter verdens beste golfjuniorer

HÅP: Elias Bertheussen er én av spillerne som representerer Norge i Copa del Rey. Foto: Tom Erik Andersen

Fantastisk mulighet for Elias Bertheussen & co.

Norges Golfforbund (NGF) har tatt ut følgende fire spillere til Copa del Rey som arrangeres i Sotogrande, Spania 13-20. mars:
 
Magnus Gundrosen, Borregaard GK
Aksel Olsen, Stavanger GK
Ole B. Ramsnes, Stavanger GK
Elias Bertheussen, Trondheim GK
 
De aller beste juniorgolferne i verden er med i feltet, så dette blir en fantastisk mulighet til å bryne seg mot verdenseliten for de fire norske. Copa del Rey spilles på en av Europas beste baner, og regnes for å være en av de beste og tøffeste turneringene i Europa.
                       
Copa del Ray er både en individuell og en lagturnering der samtlige spillere går fire runder. De tre beste resultatene teller per dag i lagturneringen. I alt 18 nasjoner får stille, men det er de påmeldte spillernes ranking som avgjør om laget kommer med i turneringen.
 
Det norske laget får tre treningsdager før turneringen, hvorav to på selve banen.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.