Mourinho-støtte til Ryder Cup

STYRER SKUTA: Jose Mourinho vet hva han driver med. Nå har han også kastet seg inn i den portugisiske kampen om å få Ryder Cup 2018. (Foto: David Anchuelo, Getty Images)

Real Madrid-treneren støtter Portugal, selv om Madrid er motkandidat.

Portugal vil gjerne arrangere Ryder Cup i 2018. Nå får de støtte fra Real Madrids karismatiske, portugisiske trener Jose Mourinho. Han har sagt seg villig til å være ambassadør for Portugals kampanje.

- Jeg spiller alltid for å vinne, og jeg vet det gjelder for alle i den portugisiske kampanjen, sier den tidligere Chelsea-treneren.

Mourinho spiller ikke golf selv, men han er klar på at en slik turnering vil være viktig for Portugal. Dersom landet får turneringen, vil den bli avholdt på Herdade da Comporta.

- Comporta er en region jeg har kjent og likt siden jeg var liten, siden den ligger så nærme min hjemby Setubal. Det er en av Europas best bevarte hemmeligheter, med sine rolige strender og klare, blå hav. Det er overveldende vakkert. Å arrangere Ryder Cup vil bety at Portugal får vist verden det beste landet har å by på, mener Mourinho.

Først neste vår blir det bestemt hvem som får det attråverdige oppdraget. I tillegg til Portugal er Spania, Frankrike, Tyskland og Nederland med i kampen.

I 2012 går turneringen av stabelen i Chicago, mens 2014-dysten finner sted i skotske Gleneagles.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.