Mulligan – en podcast fra Norsk Golf!

Mulligan – en podcast fra Norsk Golf!

Du kan nå laste ned Mulligan i iTunes og Podbean. Første gjest er ingen ringere enn Viktor Hovland!

Viktor Hovland forhåndsutfyller scorekortet fra førsterunden på Augusta National i premieren på Norsk Golfs nye podcast - Mulligan!

Endelig er første episode av Norsk Golfs podcast Mulligan ute. Og hva passer vel bedre enn å starte det hele med en prat med Viktor Hovland?

Stjerneskuddet, som spiller i storturneringen Farmers Insurance på Torrey Pines denne uken, stakk innom og slo av en prat med oss like før jul. 

Hva tenker han om fremtiden? Hvordan har livet og karrieren forandret seg etter triumfen i U.S. Amateur?

Dessuten ga vi ham et scorekort fra Augusta National og ba ham ta oss gjennom den første runden i Masters. Han tar oss gjennom hull for hull og fyller ut scorekortet. Hva ender han på?

Svaret får du i første episode av podcasten som nå er tilgjengelig i iTunes, Acast og Podbean. Se lenker direkte til første episode nederst i artikkelen!

Kom med innspill

Vi vil publisere episoder jevnt og trutt i tiden som kommer, og vi har allerede planlagt flere episoder. Temaene blir varierte, med alt fra møter med spillere til dypdykk i temaer som regler og golfutstyr.

Er det noe du ønsker vi skal ta opp eller har andre innspill? Send oss en mail på redaksjon@norskgolf.no!

 

 

Link til første episode på iTunes

Link til første episode på Acast

Link til første episode på Podbean

 

 

 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.