Murcia på tilbud

SAMARBEID: Hele 40 baner i Murcia, Alicante og Valencia er med i MurciaGolf.co. Her fra El Valle (Foto: MurciaGolf.co)

Et nytt nettsted, MurciaGolf.co, gjør det lettere for tilreisende golfere å kjøpe rabatterte greenfees på 40 baner i Murcia, Alicante og Valencia.

Tekst: Kaia Means

 

Blant golfklubbene som samarbeider med Murciagolf finner vi kjente perler som Las Colinas, La Manga Club og Roda Golf. Golfere kan bestille sine starttider direkte på nettstedet etter at de har skaffet flybilletter ned til Spania. De skriver selv ut vouchere som gir dem rabattene på golfen. I tillegg kan MurciaGolf bistå på alle slags golfturer.

 

- Vi holder også på å se på mulighetene for å organisere golfturer med undervisning, for de som nettopp har begynt eller de som har lyst å utvikle ferdighetene sine, sier markedssjef i MurciaGolf, Michael McGee.

 

Damegolf er et annet satsingsområde. MurciaGolf har organisert kombinerte turer med både golf og kokkekurs med tradisjonelle spanske retter.

 

McGee sier han nettopp har hatt en gruppe på fire norske golfere som brukte tjenesten for spill på La Serena.

 

- De var kjempefornøyde, og sa at de kom til å fortelle alle sine venner om våre tjenester. Vi er ivrige på å gi reisende golfere det de vil ha, på den måten de vil ha det, sier McGee.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.