Nå er begge lagene klare

DENNE KAREN ER MED: Tiger Woods ble tidlig tatt ut som et av kaptein Fred Couples' valg til å delta i President's Cup. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Kapteinene i President's Cup har kunngjort sine siste valg.

Det er litt under sju uker igjen til presisjetunge President's Cup går av stabelen i Australia, og nå er begge lagene fulltallige. Kapteinene kunngjorde sine siste valg tirsdag, og det var ingen store overraskelser for verken det amerikanske eller internasjonale laget.

Det var allerede kjent at Fred Couples ville ta med Tiger Woods, og den siste spilleren som fikk plass på laget, var Bill Haas. Haas gikk, som kjent, til topps i The Tour Championship i helgen, og vant dermed også FedExCup-sluttspillet. Det internasjonale lagets kaptein Greg Norman valgte Aaron Baddeley og Robert Allenby.

USA har 28 tidligere PC-opptredener blant sine medlemmer, inkludert tre spillere som også deltok i 1998 - sist gang turneringen ble spilt på Royal Melbourne Golf Club (Jim Furyk, Phil Mickelson og Tiger Woods). For det internasjonale laget er tallet 26 og en (Ernie Els).

Årets utgave av President Cup går av stabelen 15-20. november.

Tiger Woods gjør altså sin sjuende PC på rad, men det er hans første som et av kapteinens personlige valg. Han var nummer to på listen i 1998 (i forhold til PC-poeng) bak David Duval, men bortsett fra det, har den tidligere verdenseneren alltid vært nummer en.

I 2009 vant Woods alle sine kamper. Det har bare to andre spillere klart før ham. Mark O'Meara gjorde det i 1996, mens Shigeki Maruyama klarte det to år senere. Woods innehar rekorden for flest seire i PC med 18. Det er to flere enn Davis Love III, Vijay Singh og Ernie Els.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.