Nå får han en ny sjanse

TILBAKE I TOPPEN: Mange vil nok unna Brian Davis en seier på PGA-touren denne uka. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Brian Davis er ferdig med å straffe seg selv.

Brian Davis - ikke et superkjent navn i golfsporten, selv blant de som følger ganske godt med. Vel - ikke før Verizon Heritage i det minste, da han havnet i omspill med Jim Furyk. Briten ga seg selv en to slags straff på det første omspillshullet, hvilket med letthet sikret Furyk en ny tittel.
Mistet fokus
Davis fulgte opp med en 57. plass uka etter, og før Crowne Plaza Invitational denne uken, misset han tre cuter på rad. Men nå er han tilbake i toppen. Etter nok en bogeyfri 65-runde lørdag deler han ledelsen med Bryce Molder på 16 under par før sisterunden.
- Det som skjedde under omspillet, fikk meg litt ut av balanse. Jeg mistet fokus. Jeg var ikke mye fornøyd før denne uka, og jeg måtte justere tankesettet mitt litt. Ingen kan spille bra hver uke, sier 35-åringen til pgatour.com.
Nå håper han på en ny sjanse til å vinne sin første tittel på PGA-touren. Det samme gjør Bryce Molder. Seieren er verdt over en million dollar.
Zach Johnson (64) ligger på andreplass, ett slag etter duoen, mens Ben Crane (64), Jeff Overton (66) og Jason Bohn (68) deler fjerdeplass på 14 under par.
Perfekte forhold
Det er varslet like varmt og vindstille søndag, hvilket trolig betyr at vinnerscoren blir under 20 par. Det er hele 17 spillere på 11 under par eller bedre før sisterunden.
- Det er en golfers drøm at det blåser så lite. Dette er definitivt en av de beste banene i verden, mener Ben Crane.
P.S Bryce Molder satte personlig rekord lørdag med ni enputter på rad mellom hull to og 11.
P.P.S Paul Goydos ble lørdag den andre spilleren denne uken til å slå hole-in-one på det 13. hullet.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.